Bekijk de webcast

Streamdis

“Thinking outside the box” is het motto van Streamdis. Webcasting, webconferencing, videoconferencing, cloudconferencing, sms- en twitter walls,… Ze beschikken over alle technische know how om van een meetingevent een online gebeuren te maken. Dit deden ze ook met de masterclass voor de studenten Toerisme- en Recreatiemanagement van de Erasmushogeschool Brussel. Via een speciaal ontwikkelde app konden de studenten reeds vooraf het eventprogramma bekijken, informatie over de sprekers raadplegen en de lijst met aanwezigen consulteren. De verschillende uiteenzettingen konden meteen herbekeken worden via de app. Streamdis zorgde er immers voor dat de hele dag op een unieke manier gewebcast  werd. Bekijk de webcast. Daarnaast werden er via de app discussies gestart en gerichte vragen gesteld. Studenten waanden zich dan ook deelnemers van een groot business event. Ze leerden on the spot hoe hun lievelingsapparaat, de smartphone, vandaag de dag gebruikt wordt in de professionele sector ter ondersteuning van meetings “pre, during en post”. Ilse De Wilde, studente Toerisme- & Recreatiemanagement blikt terug op een geslaagde dag. “We kregen les van inspirerende en fascinerende gastsprekers. Het was een zeer interessante dag, waarop we onze telefoon konden gebruiken op een professionele manier.”

ErasmusHogeschool

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *